Terugblik congres 

Op vrijdag 18 november 2022 organiseerde Kennisgroep Bouwteams het 'Bouwteam Casussen Carrousel' in de Voormalige Stadstimmertuin in Amsterdam. Opdrachtgevers en marktpartijen in de infra deelden in twee rondes in verschillende sessies kennis en ervaring uit een diversiteit aan bouwteamprojecten, ter gesprek en inspiratie.

Podcast 'Gefeliciteerd, je mag beginnen! Een podcast over bouwteams in de infra'

Wat is dit nu eigenlijk, werken in bouwteams? En wat komt hierbij kijken? En wat levert het op? In aanloop naar het eerdere congres zijn Freek van Berkel, Gido Laeven, Cécile Claessen en Chris van der Zwet van Kennisgroep Bouwteams in de podcast in gesprek gegaan.

Het begin van Kennisgroep Bouwteams

Op het congres Gamechangers in de Bouw & Infra 2021 presenteerde Kennisgroep Bouwteams het boek Handreiking Bouwteams, een handreiking voor projecten, waarin opdrachtgever en opdrachtnemer samen nadenken en tools, tips en tricks geven bij het samenwerken in bouwteams. Het boek is gratis digitaal beschikbaar.

 

Vooruitblik 2023 

We gaan de opgehaalde input uit de sessies van het congres meenemen in het Bouwteam casussen boek. Voor het boek wordt uitgegaan van publicatie in mei/juni 2023.

Komt u graag in contact? U kan een mail sturen naar info@handreikingbouwteams.nl voor suggesties,ideeën en vragen. We proberen dan zo snel mogelijk bij u terug te komen.Knipsel